top of page
NeleTimmerman_Foto_edited.jpg

Nele Timmerman

Erkend diëtist voor jongvolwassenen en volwassenen

Bijkomende informatie 

Erkend diëtist (Rizivnummer: 5-63831-30-601)

Nefrologische diëtetiek i.o.

Orthomoleculaire therapeut i.o.

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Werkervaring:

Klinische stage, AZ Sint-Jan in Brugge

Sinds november maak ik deel uit van het team van groepspraktijk CATT, waar ik samenwerk met een team van psychologen. Mijn naam is Nele Timmerman, ik ben 22 jaar oud en in juni 2022 behaalde ik mijn bachelor voedings- en dieetkunde aan de hogeschool Vives in Brugge. Maar ik ben nog niet uitgeleerd: ik begon in september aan het postgraduaat nefrologische diëtetiek en de opleiding orthomoleculaire therapie.

Bij mij kunt u terecht voor advies over een gezonde voedings- en levensstijl, hart- en vaatziekten, darm- en maagproblemen, nefrologische aandoeningen en eetproblematiek. Mijn werkwijze is als volgt: tijdens de eerste consultatie bespreken we uw hulpvraag en vragen we naar uw huidige eet- en leefgewoonten aan de hand van een anamnese. Afhankelijk van uw hulpvraag wordt er ook een lichaamsanalyse afgenomen. De eerste consultatie wordt afgesloten met algemene richtlijnen en tips, zodat u meteen aan de slag kunt.

Tijdens de tweede consultatie nemen we het behandelplan uitgebreid door. Indien nodig volgt er een tweede lichaamsanalyse. De rest van de tijd kunnen we gebruiken voor praktische oefeningen of vragen. Vervolgconsultaties dienen als extra ondersteuning en opvolging, en de frequentie ervan bepaalt u zelf.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u mij bereiken op 0471/92 17 81 of via nele@groepspraktijk-catt.com. Ik kijk er naar uit om met u samen te werken.

Openingsuren

Belangrijke links

Laatste nieuws

Brusselsesteenweg 666A

9050 Gentbrugge 

Veel gestelde vragen

Tel.: +32 (0) 465 04 13 99

0735.385.704

Maandag tot vrijdag

tussen 08u en 21u

Zaterdag 09u - 16u 

Zondag gesloten

bottom of page