top of page

Over de praktijk

Groepspraktijk CATT is een zelfstandige ambulante praktijk voor psychologische hulpverlening en psychodiagnostiek. Wij zijn als praktijk gelegen in Gentbrugge alsook Melle en zijn eenvoudig bereikbaar via allerhande vervoersmiddelen. Wij bieden gerichte psychologische hulp, psychotherapie en ondersteuning aan voor kinderen, jongeren, jongvolwassenen, volwassenen en ouderen. Wij richten ons in de eerste plaats op het kind, de jongere, de jongvolwassene, volwassene of oudere zelf, maar proberen waar mogelijk en mits akkoord, tevens de relevante netwerken te betrekken in het proces. 

Cliënten komen bij ons terecht via een doorverwijzing (CLB, huisarts, psychiater, ...) of via een aanmelding uit eigen initiatief. Dit kan door middel van een telefonisch gesprek, email, online contact formulier of online planning-tool. 

Het team van Groepspraktijk CATT bestaat uit erkende, universitair geschoolde klinisch psychologen die elk boven een gedeeld basispakket hun eigen specialisatie hebben. Onze psychologen zijn erkend, lid van de psychologencommissie en beschikken over een visum van het FOD. 

Wij beschikken over een nieuwe, moderne praktijk met aangename ruimtes zodanig wij cliënten in een warm kader kunnen ontvangen en begeleiden. 

Openingsuren

Belangrijke links

Laatste nieuws

Brusselsesteenweg 666A

9050 Gentbrugge 

Veel gestelde vragen

Tel.: +32 (0) 465 04 13 99

0735.385.704

Maandag tot vrijdag

tussen 08u en 21u

Zaterdag 09u - 16u 

Zondag gesloten

bottom of page