top of page
Praktische informatie 

Voorzorgen in verband met het coronavirus 

  • Gelieve zo veel mogelijk op het afgesproken moment van uw afspraak te komen. Probeer te vermijden dat u lang in de wachtzaal dient plaats te nemen. 

  • Het dragen van een mondmasker is niet langer verplicht maar is uiteraard toegelaten indien u zich hier meer comfortabel bij voelt. 

  • Ga bij voorkeur voorafgaand aan uw bezoek naar het toilet.

  • Wanneer u zich niet goed voelt of twijfelt aan bepaalde symptomen, gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen. Uiteraard kan het annuleren van een afspraak in dit geval kosteloos. 

  • In de praktijkruimtes wordt alles voldoende ontsmet en geventileerd.

Betaalmogelijkheden

Binnen onze praktijk bieden wij de mogelijkheid aan te betalen door middel van cash of payconiq. Een afspraak kan tot 48u op voorhand kosteloos geannuleerd of verplaatst worden (werkdagen). Indien u een afspraak hebt op maandag dient u de afspraak voor het ingaan van het weekend te annuleren om kosten te voorkomen. Inzake het annuleren van een afspraak in het kader van psychodiagnostisch onderzoek gelden specifieke annuleringsvoorwaarden.

Beroepsgeheim en privacy

Binnen de praktijk werken wij strikt conform het beroepsgeheim verbonden aan de uitoefening van onze job. Dit betekent dat alles wat besproken wordt alsook het verslag strikt vertrouwelijk zijn en enkel met derden worden gedeeld mits expliciete toestemming.

Daarnaast worden uw gegevens verwerkt en bewaard in lijn met de Europese wetgeving inzake de gegevensbescherming (GDPR).

Afwezigheidsattest

Indien nodig of gewenst kan er steeds een afwezigheidsattest opgemaakt worden door de behandelende hulpverlener.

bottom of page