top of page

Groepstrainingen

Emotieregulatie Training - kinderen en jongeren 

"Wat zijn emoties?", "Hoe werken emoties?", "Is het normaal wanneer ik verschillende emoties tegelijkertijd ervaar?", "Op welke manier leer ik omgaan met mijn emoties?"

Binnen de Emotieregulatie Training (ERT) trachten we aan de hand van een uiterst toegankelijke training met de focus op emotieregulatievaardigheden, kinderen en jongeren aan te leren op welke manier ze stress en belastende, moeilijke situaties kunnen hanteren. 

Het programma werkt met een werkboek en opdrachten: op die manier kan het geleerde in de training ook toegepast worden in het dagelijkse leven en heeft het kind/de jongere een visualisatie van het geleerde bij zich. 

Voor wie: De training is gericht op kinderen en jongeren tussen 11 jaar en 16 jaar.  

Aantal deelnemers: De training wordt gegeven in groepjes van 5 tot maximaal 8 personen (dit teneinde een aanpak op maat te kunnen garanderen). Vanaf 4 inschrijvingen kan de training doorgaan. 

Wanneer: De training vindt op wekelijkse basis plaats en omvat in totaliteit 6 sessies. Elke sessie neemt ongeveer 1,5 uur de tijd in beslag. De sessies gaan door op donderdagavond van 17u30-19u.

Trainer: Croymans Emma (Kinder- en jongerenpsycholoog) 

Tarief: Het totaalpakket van de training bevat 6 sessies, een werkboek en bijhorende powerpoint. Er wordt een tarief van €300 aangerekend. 

Inschrijven: Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar emma@groepspraktijk-catt.com of Emma zelf aan te spreken mocht uw kind reeds in therapie zijn binnen de praktijk. Ook voor bijkomende vragen kan u ons op deze manier bereiken. 

Openingsuren

Belangrijke links

Laatste nieuws

Brusselsesteenweg 666A

9050 Gentbrugge &

Oude Brusselse Weg 6C, 

9090 Melle

Veel gestelde vragen

Tel.: +32 (0) 465 04 13 99

0735.385.704

Maandag tot vrijdag

tussen 08u en 21u

Zaterdag 09u - 16u 

Zondag gesloten

bottom of page